Versfaragók Klubja októbertől ismét a Várkonyi Nándor Fiókkönyvtárban

Kedves Rímbarátok!

A Csorba Győző Könyvtár új kezdeményezése lehetőséget kíván biztosítani azoknak az irodalombarátoknak, akik versélményeiket, saját verseiket szívesen megosztanák másokkal, a versírást ezzel közösségi élménnyé emelve.

Várjuk mindazokat, akik kedvet éreznek ahhoz, hogy havonta egy alkalommal kellemes környezetben beszélgessenek, és megosszák gondolataikat a jelenlévőkkel.

A klub minden érdeklődő számára szabadon látogatható!

További információ:

Időpont: minden hónap harmadik csütörtökje, 15.00–17.00 óra
Helyszín: Várkonyi Nándor Fiókkönyvtár és Pinokkió Gyermekkönyvtár (Pécs, Nagy Jenő u. 24.), Hírlapolvasó

“Nincsen adat arról, hány ember próbálkozik versírással. Az interneten nyomon követhetően több ezer. Érzéseiket, gondolataikat formálják szavakká – elsősorban nem a kiemelt művészi elismerés, vagy honorárium miatt. De jólesik, ha figyelemre, meghallgatásra, együttérzésre lelnek.

Létezhet-e tökéletes verselemzés? Nem. Különböző a lelki ráhangolódásunk, eltérnek szellemi igényeink, értékeink a vers tartalmi és formai megítélésénél. 

Összejöveteleink célja, hogy a korábbi és újabb verseink felolvasásával megbeszéljük, átadjuk egymásnak meglátásainkat, tapasztalatainkat. Az egymásra figyeléssel, tisztelettel, jó szándékkal egymás ambícióit szeretnénk segíteni.”

Gyenis Antalné (Judit)


© 2011-2017 Csorba Győző Könyvtár Creative Commons Licenc