Retro könyvvásár és olvasóliget – Közösségek Hete

“Jöjjön a Király udvarba, kerüljön Retro hangulatba!”

Szeretnél egy új könyvet? Régóta keresel egy bakelit lemezt? Ritkaságokra vágysz? Szeretnéd jól érezni magad? ITT A HELYED!

A Csorba Győző Könyvtár Retro könyvvására ismét szélesre tárja Pécsett a Király utca 9. udvarának kapuit. A “Retrovárium” könyvvásárához rendszerint kiállítások kapcsolódnak a helyszínhez vezető kapualjban vagy bent a böngészdében – fotókiállítás, régi hirdetések és reklámplakátok kiállítása, visszaemlékezések híres művészekről, írókról, költőkről, színészekről. Rendszerint egy-két régi rádió és lemezjátszó, valamint alkalmanként működőképes tölcséres gramofon is segít felidézni az elmúlt évtizedek hangulatát.

Minden ritkasággyűjtőt és érdeklődőt szeretettel várunk!

A Közösségek Hete országos rendezvénysorozat, melyet immár harmadik alkalommal hirdet meg a Cselekvő közösségek – aktív közösségi szerepvállalás (EFOP-1.3.1-15-2016-00001) kiemelt projekt keretei között a Szabadtéri Néprajzi Múzeum Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ, az NMI Művelődési Intézet Nonprofit Közhasznú Kft. és az Országos Széchényi Könyvtár konzorciuma.


© 2011-2017 Csorba Győző Könyvtár Creative Commons Licenc