Betűméret + növelése | – csökkentése

Találkozás Lőrincz L. Lászlóval

A Csorba Győző Könyvtár szeretettel meghívja Önt és családját az Országos Könyvtári Napok rendezvénysorozatra, mely 2015. október 5–12. között kerül megrendezésre.

2015. OKTÓBER 10. SZOMBAT

17.00 óra Találkozás Lőrincz L. Lászlóval

Lőrincz L. László orientalista, író, műfordító. A Leslie L. Lawrence és Frank Cockney álnéven is alkotó szerző – könyveinek eladott példányszámát tekintve – jelenleg Magyarország legsikeresebb írója. Többségében keleti tárgyú kalandregényeiben ötvöződik a biztonsággal kezelt tudományos ismeretek és a kutatások során felhalmozott tapasztalatok ismeretterjesztő szándéka, valamint a fordulatos, izgalmas cselekmény. E kettősség a tudományos háttér és az élvezetes olvasmányosság adja e művek igazi értékét. A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztrációját az alábbi email címre várjuk:
okn@baralib.hu

Helyszín:
Tudásközpont, -1. szint, nagyelőadó

Design: Földesi Mihály

Pécs

— Klikk, a nagyobb mérethez! —

TOVÁBBI PROGRAMOK: 2015. OKTÓBER 5–12.

14.00–18.00 KÖNYVCSERE a könyvtárban Hozd el régi, megunt, nem használt vagy többpéldányos könyveidet, és gyűjtsd be mások kincseit ingyen! Ahány könyvet hozol, annyit vihetsz, ám visszatérésedre is számítunk – újabb gazdára váró könyvekkel! Hogy mindenki boldogan távozzon, csak jó állapotban lévő könyveket fogadunk el. A megmaradt köteteket határon túli könyvtáraknak ajánljuk fel. Helyszín: Tudásközpont, 0. szint


Keresd kvíz játékunkat honlapunkon és az olvasópultokon! Szavazz a kedvenc könyvtárosodra!

Valamennyi rendezvény ingyenes! A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.

További információ: regi.csgyk.hu

Találkozás Lőrincz L. Lászlóval

– Klikk a nagyobb mérethez! –


© 2011-2017 Csorba Győző Könyvtár Creative Commons Licenc