Találkozás Berg Judittal

A Csorba Győző Könyvtár szeretettel meghívja Önt és családját az Országos Könyvtári Napok rendezvénysorozatra, mely 2015. október 5–12. között kerül megrendezésre.

2015. OKTÓBER 8. CSÜTÖRTÖK

11.00 óra Találkozás Berg Judittal, a Rumini könyvek szerzőjével
A szerző saját bevallása szerint három lánya és kisfia nemcsak ihletője történeteinek, de néha ötletgazdáik vagy épp “megrendelőik” is. Az Év Gyermekkönyve-díjat 2007-ben Rumini című könyvéért kapta meg, 2011-ben József Attila-díjjal ismerték el írói tevékenységét. Történeteit mindenkinek érdemes olvasni: a gyerekek könnyen megértik, ám a felnőtteknek sem együgyű.
A mostani programon Berg Judit az olvasástanulásról tart majd interaktív előadást a Tökmag sorozatot bemutatva. A program 6-8 éves gyerekeknek szól.
A találkozón a Berg Judit történeteivel kapcsolatos rajzpályázat legjobb alkotásait is díjazzuk, kiállítjuk. A díjakat maga a szerző adja át.

Gyermekcsoportok jelentkezését az alábbi elérhetőségeken várjuk:
korbirodalom@baralib.hu

Helyszín:
Tudásközpont, 4. emelet,
Körbirodalom Gyermekkönyvtár

Design: Földesi Mihály — Klikk, a nagyobb mérethez! —-

TOVÁBBI PROGRAMOK:
2015. OKTÓBER 5–12.

14.00–18.00 KÖNYVCSERE a könyvtárban
Hozd el régi, megunt, nem használt vagy több példányos könyveidet, és gyűjtsd be mások kincseit ingyen! Ahány könyvet hozol, annyit vihetsz, ám visszatérésedre is számítunk – újabb gazdára váró könyvekkel! Hogy mindenki boldogan távozzon, csak jó állapotban lévő könyveket fogadunk el. A megmaradt köteteket határon túli könyvtáraknak ajánljuk fel.
Helyszín: Tudásközpont, 0. szint


Keresd kvíz játékunkat honlapunkon és az olvasópultokon!
Szavazz a kedvenc könyvtárosodra!

Valamennyi rendezvény ingyenes!
A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.
További információ: regi.csgyk.hu

Találkozás Berg Judittal

– Klikk a nagyobb mérethez! –


© 2011-2017 Csorba Győző Könyvtár Creative Commons Licenc