NAGY NYÁRI OLVASÁSKIHÍVÁS

Ne töltsd tétlenül a nyarat, olvass nyáron is mindennap! A kihívás célja az olvasás népszerűsítése és a rendszeres olvasás ösztönzése. Különböző korosztályonként jelentkezhetsz a kihívásra.  A könyvek kiválasztásában segítenek a könyvtárosok által összeállított könyvlisták.

— Klikk a nagyobb mérethez! —

A JÁTÉK MENETE

A játék időtartama 2015.06.15–2015.08.31.

Töltsd le az életkorodnak megfelelő menetlevelet a képekre kattintva! Ezt kinyomtatva kézzel vagy a lap alján online rögzítsd az olvasással töltött időt.  Ha már eljutottál a 9-dik ponthoz, akkor a kampány alatt elolvasott könyvek egyikéről küldj be egy rövid személyes beszámolót legalább 200 szóban, vagy add le a könyvtárosnak!  A legjobb írásokat feltöltjük a Csorba Győző Könyvtár könyvajánlóihoz is. A kampányban a részvétel INGYENES!

NYOMTATANDÓ MENETLEVELEK LETÖLTÉSE

— Klikk a nagyobb mérethez! —

NYEREMÉNYEK

Ez a játék az olvasás öröméről szól, így az ellenőrzést is rátok bízzuk. Aki a kampány időszak alatt a 9-dik pontot eléri az  regisztrálhat. Ezt követően válaszd ki az életkorodat és küldj be legalább egy  minimum 200 szavas személyes véleményt!

Aki teljesíti a kampányban a 9 pontot az oklevélre jogosult. Az oklevelek átvehetőek a Tudásközpont negyedik emeletén a Körbirodalom Gyermekkönyvtárban, vagy a Csorba Győző Könyvtár fiókkönyvtáraiban. A kihívás lejárta után a kihívást teljesítők között értékes nyereményeket sorsolunk ki korosztályonként. A nyerteseket e-mail-ben értesítjük.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Körbirodalom Gyermekkönyvtár: korbirodalom(kukac)baralib.hu ; +36 72 501-690/28022

KÖNYVTÁROSAINK AJÁNLÁSA

0-2 éves korig

olvasasra_szulettem-csgyk

3-5 éves korig

olvass_nekem-csgyk

6-12 éves korig
PDF


13-18 éves korig
PDF

Felnőtt könyvajánló


 

ELEKTRONIKUS MENETLEVÉL KITÖLTÉSE

— Klikk a nagyobb mérethez! —

Jó olvasást és kellemes nyarat kívánunk mindenkinek!


© 2011-2017 Csorba Győző Könyvtár Creative Commons Licenc