Író–olvasó találkozó Péterfy Gergellyel

A Csorba Győző Könyvtár szeretettel meghívja Önt és családját az Országos Könyvtári Napok rendezvénysorozatra, mely 2015. október 5–12. között kerül megrendezésre.

2015. OKTÓBER 6. KEDD

18.00 Író–olvasó találkozó Péterfy Gergellyel

Péterfy Gergely Déry-, Márai- és József Attila-díjas íróval forgatókönyvíróval és szerkesztővel Ágoston Zoltán, a Jelenkor főszerkesztője beszélget nagy sikerű Aegon Művészeti Díjas könyvéről, a Kitömött barbár című könyvéről. A mű Kazinczy és a fekete bőrű Angelo Soliman barátságának története. A szerző tíz évig írta a regényt, szereplőivel szinte együtt élt: házának sziklakertjébe néhány méretes kődarabot vitt Kazinczy egykori széphalmi birtokának istállófalából, bécsi levéltárakban komoly kutatásokat végzett a regénye hátteréül szolgáló történelmi korszakról. A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztrációját az alábbi email címre várjuk:
okn@baralib.hu

Helyszín:
Tudásközpont, -1. szint, nagyelőadó

--- Klikk a nagyobb mérethez! ---

— Klikk a nagyobb mérethez! —

TOVÁBBI PROGRAMOK: 2015. OKTÓBER 5–12.

14.00–18.00 KÖNYVCSERE a könyvtárban Hozd el régi, megunt, nem használt vagy többpéldányos könyveidet, és gyűjtsd be mások kincseit ingyen! Ahány könyvet hozol, annyit vihetsz, ám visszatérésedre is számítunk – újabb gazdára váró könyvekkel! Hogy mindenki boldogan távozzon, csak jó állapotban lévő könyveket fogadunk el. A megmaradt köteteket határon túli könyvtáraknak ajánljuk fel. Helyszín: Tudásközpont, 0. szint


Keresd kvíz játékunkat honlapunkon és az olvasópultokon! Szavazz a kedvenc könyvtárosodra!

Valamennyi rendezvény ingyenes! A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják. További információ: regi.csgyk.hu

Író–olvasó találkozó Péterfy Gergellyel

– Klikk a nagyobb mérethez! –


© 2011-2017 Csorba Győző Könyvtár Creative Commons Licenc