Idén is Fiestáztunk

Március 26-án véget ért az Internet Fiesta című országos könyvtári rendezvénysorozat. A Csorba Győző Könyvtár Baranyából ebben az évben több, mint 120 települést kapcsolt be helyi programokkal és természetesen a Tudásközpontban is számos rendezvénnyel várta az olvasókat.

Idén is Fiestáztunk

– Klikk a nagyobb mérethez! –

Az idei Internet Fiesta fő témaköre a „környezetünk és családunk az interneten” volt. A cél az volt, hogy a könyvtárak népszerűsítsék az internet lehetőségeit a szűkebb és tágabb környezet – város, falu, épített és természeti értékek – megismerésére.

IMG_6412

Safebook – Biztonság az Interneten (képes beszámoló)

Ennek jegyében több játékkal várták a könyvtárak az érdeklődőket. Voltak helyismereti totók (papíron és online), rajzpályázatok, előadások és különféle vetélkedők. A rendezvények minden korosztályt megmozgattak és bevonták a települési könyvtárak közönségét.

IMG_3538

Opera az egész világ – „Tisztán élj, mert pórul jársz!”

Baranya a rendezvénysorozatban résztvevő települések számában megelőzte a többi megyét és a több mint 250 program az országos összesítések szerint is kiemelkedően nagyszámú közönséget ért el. Célunk, hogy az év további részében is több játékkal és általunk meghirdetett pályázatokkal érjünk el és aktivizáljunk minél több olvasót.

IMG_6345

Ismeri Ön a családfáját?


© 2011-2017 Csorba Győző Könyvtár Creative Commons Licenc