Az Országos Könyvtári Napok a könyvtárbuszainkon

Az Országos Könyvtári Napok rendezvénysorozat nem csupán a Tudásközpontban zajlott, hanem számos település is csatlakozott a kezdeményezéshez. A könyvtárbuszaink által ellátott települések mindegyikén számos játékkal vártuk az olvasókat.

Az Országos Könyvtári Napok a könyvtárbuszainkon

– Klikk a nagyobb mérethez! –

A Csorba Győző Könyvtár Baranya megye 57 településén lát el könyvtárbuszos szolgáltatást. Az Országos Könyvtári Napokon az összes települést bevontuk a programokba. A szolgáltatási napokon játékokkal, vetélkedőkkel, totóval vártuk az olvasókat. Totót készítettünk az élő emlékezet, múltunk értékei témakörben, amelyben gyermekek és felnőttek részére klasszikus filmekről és rajzfilmekről állítottunk össze kérdéseket. A kvízt papíron tölthették ki a vállalkozó kedvű olvasók. A játékban való részvételélt a szolgáltatás ideje alatt kisebb-nagyobb ajándékokat kaptak a kitöltők.

Ezen a héten minden településen körülbelül 5-10 könyvtárhasználó vállalkozott a kvíz kitöltésére. Gyerek és felnőttek egyaránt kedvet kaptak a részvételre eltérő sikerekkel. A két könyvtárbuszon több mint 400 olvasó vett részt a vetélkedőkön.

Természetesen a két buszunk az Országos Könyvtári Napok után is rója az utakat a megyében. A buszok menetrendje itt található:


vagy PDF formátumban az alábbi elérhetőségen:
http://www.dzstudio.hu/konyvtarbusz/documents/no1menetrend2014_12.pdf

A buszok mindennapjairól pedig a https://www.facebook.com/konyvtarbusz oldalon találhatnak információt.


© 2011-2017 Csorba Győző Könyvtár Creative Commons Licenc