Felhívás: V. InternetVers Fesztivál

V. InternetVers Fesztivál

Felhívás

A Hangraforgó internetes Szakmai Fórum és a TEMI Fővárosi Művelődési Háza – a Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátus szakmai támogatásával – 2012-ben megrendezi az V. INTERNETVERS FESZTIVÁLT énekelt és megzenésített versek előadói számára.

A rendezvény egyúttal három nagy magyar költő, Áprily Lajos 125., Karinthy Frigyes 125. és Gál Sándor 75. születésnapjára is figyelmet fordít.

A rendezők szándéka, hogy a fesztivál az Internet adta lehetőségeket felhasználva hirdesse az élő magyar költészetet, közvetlen kapcsolatot teremtsen a költők és a verseiket megzenésítő zenészek között.

 

Jelentkezés a fesztiválra

Várjuk költők, dalszövegírók jelentkezését; küldjenek énekelhető verseket, hogy a fesztivál honlapján közzétett írásaik forrásul szolgáljanak vállalkozó kedvű énekes-hangszeres muzsikusok számára. Várjuk olyan szólisták és kisegyüttesek jelentkezését, akik arra vállalkoznak, hogy a fesztivál honlapján szereplő költők e célra felajánlott verseiből komponált dalaikat a költők és a közönség jelenlétében előadják.

Kérjük, figyelmesen olvassák el a nevezési feltételeket!

 

A fesztivál időpontja:  
2012. április 12–13–14.

Helyszín:
TEMI Fővárosi Művelődési Háza
1119 Budapest XI. Fehérvári út 47.

 

A fesztivál találkozó jellegű, melynek során költők és verséneklők között személyes, akár alkotói kapcsolat jöhet létre, és szakmai egyeztetésre, véleményezésre, vagy hosszabb távú együttműködésre is sor kerülhet.

A fesztiválra nevezési díj nincs. A rendezvény programjai a résztvevő költők és zenészek számára ingyenesek, de az étkezési és szálláshelyek önköltséges alapon vehetők igénybe. A fesztivál dalairól a helyszínen hangfelvételt készítünk, melyeket a találkozó után az előadók és az érintett szerzők rendelkezésére bocsátunk.

Részletes fesztiválprogrammal a beérkezett nevezések feldolgozása után, 2012 márciusában jelentkezünk.

Tisztelettel:

F. Sipos Bea és Faggyas László
Hangraforgó Szakmai Fórum

Tóth Csaba igazgató
TEMI Fővárosi Művelődési Háza


© 2011-2017 Csorba Győző Könyvtár Creative Commons Licenc